Sminkecset készlet - BőszEcset

Sminkmestereink ajánlásával

Tökéletes smink felvitelének elengedhetetlen kelléke a megfelelő sminkecset készlet kiválasztása, mellyel a várt eredmény látványos, tartós és gyönyörű lesz.

Az alapozó és korrektor ecsetek finom, egységes felületet visznek fel, ami alapfeltétele a további lépéseknek. Az arc és a dekoltázs lehelet finom púderozása tartóssá teszi, a pirosító felvitele formálja és színezi az arcot.

A szem és a száj kiemelése szinte a legfontosabb lépés. Színező, satírozó, árnyaló ecseteink a legújabb trendek és technikák alapján kerültek fejlesztésre, folyamatos megújulásra.

Nemcsak higiéniai szempontból, de esztétikailag is fontos kellék egy rúzsecset, kontúrvonal kialakítására vagy egy egyszerű szájfény felvitelére.

A választást megkönnyítendő, sminkmesterek ajánlásával összeállított ecsetkészletek közül is választhatsz, az alap összeállítástól a színházi sminkmesteri készletig.

Kozmetikus ecset - BőszEcset

Kozmetikusoknak ajánljuk

Termék kínálatunkban a kozmetikai kezelés során használt pakolások, szérumok felvitelére ajánljuk ecseteinket.

A felvitt anyag konzisztenciájához igazodva erősebb szálú, vagy egészen vékony, finom tapintású, változatos fejformájú ecseteket kínálunk.

Legyező alakú ecseteink a szemkörnyék ápolásánál, arckezelésnél, ecsetmasszázsnál ajánlottak, a nagyobb fejrészűeket testkezelésekhez, sűrűbb anyagok felviteléhez ajánljuk.

Az ecsetek választhatók áttetsző úgynevezett akryl nyéllel, amely a folyamatos nedves környezetben való használat során sem károsodik, könnyen tisztítható, fertőtleníthető.

Borotvaecset - BőszEcset

Barber shop

A reneszánszát élő hagyományos borotválkozáshoz kínálunk kiváló minőségű borotvaecseteket különböző alapanyagokból, esztétikus nyélformával, gyönyörű megjelenéssel.

Borotvaecset tartók széles választéka mellett, a bőrápoláshoz szükséges borotva szappanok, bőrápolási kellékek, borotvák, fenőszíjak is megtalálhatók egyre bővülő kínálatunkban, melyet a német MUHLE cég forgalmazásának garanciájával biztosítunk.

Műkörmös ecset - BőszEcset

Műkörmösként dolgozol?

Ecseteink alapanyagukat tekintve természetes illetve szintetikus szálból készülnek, ez alapján a porcelános technikával, valamint a zselés műköröm építéssel dolgozók egyaránt megtalálják a legszükségesebb építő ecseteket.

Díszítésre a tűhegy pontosságú 5/0-ás ecsetektől, a legkülönfélébb formájú díszítőecsetekig, pontozótűk, és más kellékek állnak rendelkezésre. Az összecsukható, fémtokos ecsettípusok fémkupakkal zárhatók, így biztonságosan óvják a ecsetfejet, a fénytől és szennyeződésektől távol tartják, így segítenek ecseteink élettartamát meghosszabbítani.

Különleges, egyedi megjelenésű ecsetsorozataink nemcsak elegáns megjelenésűek, de a legkiválóbb alapanyagból készülnek.